Συστημα Διαχειρισης Ποιοτητας

ISO

Η πιστοποίηση ενός οργανισμού/μιας επιχείρησης βασίζεται στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 9001. Το πρότυπο αυτό είναι διεθνές και εφαρμόζεται, ως μοντέλο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Βασίζεται σε μια σειρά αρχών για την ποιότητα, όπου μικροί ή μεγάλοι οργανισμοί/επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τον Επιχειρηματικό Τομέα που δραστηριοποιούνται, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Όταν μια επιχείρηση επικεντρωθεί στην ποιότητα και είναι προσηλωμένη σε αυτήν, φέρνει ποιοτική διάσταση στους πελάτες της (καταναλωτές) και θετικά αποτελέσματα στην κοινωνία. Κατά συνέπεια, αδιαμφισβήτητα αποκτά τη φήμη, την αναγνωσιμότητα και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η επιχείρηση ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών της και αποκτά ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών

Είμαστε το μοναδικό ναυτικό πρακτορείο πανελλαδικά το οποίο διαθέτει και τις τρεις πιστοποιήσεις ISO & EBEN & EFQM.

EFQM

Ο EFQM (European Foundation for Quality Management) είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και παρέχει σε οργανισμούς/επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα διεθνώς, τις υπηρεσίες Πιστοποίησης σύμφωνα με το EFQM MODEL, καθώς και Εκπαίδευσης με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία. Ο EFQM ιδρύθηκε το 1989 όταν οι CEO/Presidents 67 σημαντικών Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων δήλωσαν την δέσμευσή τους να υπηρετήσουν το όραμα και την αποστολή του Οργανισμού.

Αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια πόλο “συνάντησης” των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών µε διεθνή κουλτούρα και προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την δραστηριότητά τους. Το EFQM, µε εκατοντάδες σήμερα µέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς, δραστηριοποιείται ιδιαίτερα ενεργά σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως. Αντλεί και μοιράζεται µε τα µέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές µέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων µε τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο.

Παρέχουμε το συγκεκριμένο μοντέλο του EFQM